Minőségi és tartós tetőjavítás

A legtöbb 1990-es évek előtt épült ingatlan tetőszerkezete sérült, amennyiben sosem volt még felújítva. Mégis az a tapasztalatom, hogy a tulajdonosok a végtelenségig képesek húzni, halasztani a felújítást. Pedig a tető elhasználódása nagyon komoly károkat okozhat nem csak a szerkezetben, hanem magában az épületben is.

Az évek során nagyon sokszor csökken a hőszigetelés hatásfoka. Nem ritkán a tetőszerkezet hőhidassá válik, ilyenkor csak a szarufák között van szigetelés, amely nem csak komoly hőveszteséggel jár, hanem az a penészedés, és ezzel párhuzamosan az épületkárok melegágya. Sokszor hiányzik az átszellőztetett légrés, azaz nem megoldott nyáron az átmelegedés elleni védelem. Nem ritkán hiányosak, vagy töredezettek a cserepek, valamint sokszor botlok olyan alátétfóliába (vagy annak hiányába), amely nem ereszti át a párát. Kiváltképp a belső oldali párazáró fólia állapota az, amelyik komoly hatással lehet a tetőszerkezetre.

Úgy érzi, hogy a tető nem úgy szigetel, mint korábban? Esetleg már szemmel is jól látható jelei vannak az elhasználódásának? Akkor keressen meg bátran, és járjunk közösen utána. A szemrevételezés után pontos árajánlattal segítem a döntését.

Tetőjavítás